Siirry sisältöön

14/12

Online 14.12.2023

Kasvuaamu: Yritykset matkalla mahdollisuuksista maailmanvalloitukseen

Päättäjille suunnattu tilaisuus, joka webinaarin kautta avoin kaikille.

Klo 9-10:15

Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Miia Linnusmaa
Communications Manager
miia.linnusmaa (at) businessfinland.fi
(Poissa 29.11.-6.12.)

Maailmalle ei lähdetä takki auki. Kansainvälistyminen vaatii yritykseltä suunnitelmallisuutta ja investointeja. Uusien markkinoiden avaamiseen tai toiminnan laajentamiseen liittyy aina myös riskejä. Olemme yritysten rinnalla tätä riskiä jakamassa. Tarjoamme maailmalla paikallisia verkostoja ja osaamista, joka perustuu pitkän ajan kokemukseen ja näkemykseen kohdemarkkinasta.

Yritysten vientimatka alkaa usein jo tuotekehitysvaiheessa. Kun kotimaassa tuotetta tai palvelua vielä viilataan, tutkitaan samalla kansainvälisiä markkinamahdollisuuksia ja kirkastetaan vientistrategiaa. 

Tälläkin hetkellä moni suomalainen yritys on matkalla mahdollisuuksista maailmanvalloitukseen. Mikä on ollut avain onnistumiseen? Millaista apua yritykset ovat Business Finlandilta ja muilta julkisilta toimijoilta kansainvälistymismatkansa varrella saaneet?

Oman tarinansa jakavat kolme kiinnostavaa yritystä. Betolar myy Aasiassa betonia ilman sementtiä, maailman johtava mekaanisten purjeiden toimittaja Norsepower avasi Etelä-Amerikan markkinat onnistuneesti haastavassa aikataulussa ja Haltian laajentaa toimintaansa Yhdysvaltojen ja Euroopan markkinoilla.

Elinkeinoelämän terveiset tuo EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies, joka kertoo kommenttipuheenvuorossaan, miten julkinen puoli voi parhaalla mahdollisella tavalla tukea suomalaisia yrityksiä kansainvälistymisessä.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma

9:00   Tervetuloa Nina Kopola, pääjohtaja Business Finland
9:15   Norsepowerin roottoripurjeet – matkalla kohti merenkulun vallankumousta, Tuomas Riski, toimitusjohtaja
9:30   Betolar: Vihreä siirtymä on yhteispeliä, Riikka Ylikoski, talousjohtaja
9:45   Haltian, Tapio Nissilä, Head of Empathic Building
10:00 EK:n kommenttipuheenvuoro, Jyri Häkämies, toimitusjohtaja
10:15  Kiitos, tapahtuma päättyy

Ilmoittaudu mukaan!