Siirry sisältöön

22/3

Webinaari 22.3.2024

Webinaari: Exhibition ja Group Explorer -rahoituspalveluiden uudistukset

Aika: 22.3.2024 klo 10–11 

 

Katso tapahtuman tallenne

 

Esitysmateriaali (PDF)

 

 

Lisätietoa 

Tiina Rajamäki
Yksikön johtaja
Business Finland
tiina.rajamaki (at) businessfinland.fi

 

Webinaarijärjestelyihin liittyvät kysymykset

Reetta Niinimäki
Trainee
Business Finland
reetta.niinimaki (at) businessfinland.fi

Exhibition sekä Group Explorer -rahoituspalveluja säätelevä uusi valtioneuvoston asetus astuu voimaan 1.3. alkaen. Asetusmuutoksen yhteydessä rahoituspalveluihin tehdään joitakin uudistuksia, jotka johtuvat aiempaa pienemmästä myöntövaltuuden määrästä.

Taustalla on Business Finlandin myöntövaltuuden kohdentaminen valtion talousarviossa nimenomaan tutkimus- ja kehitystoimintaan, mikä vähentää rahoituksen käyttömahdollisuuksia muihin tarkoituksiin. Tässä webinaarissa kerromme, miten rahoitusehdot ovat muuttuneet, ja miten hakijoiden pitää vastaisuudessa valmistautua rahoitushakuun. 
 
Varmista, että tietosi ovat ajan tasalla, ennen kuin ryhdyt suunnittelemaan seuraavaa rahoitushakemustasi kansainvälisten kasvumahdollisuuksien selvittämiseen tai kansainvälisille messuille osallistumiseen.

Ohjelma 

  • Miksi Exhibition Explorer ja Group Explorer-rahoituspalvelut uudistuvat?
  • Exhibition Explorer: uudet rahoitusehdot ja -vaatimukset
  • Group Explorer: uudet rahoitusehdot ja -vaatimukset
Jos mieltäsi askarruttaa jokin rahoituspalveluihin tai -ehtoihin liittyvä asia, voit kysyä sitä ilmoittautumisen yhteydessä. Käsittelemme lähetyksessä myös ennakkokysymyksiä. Tapahtuma taltioidaan ja kieli on suomi.
 
Keskustelijoina yksikön johtaja Tiina Rajamäki, rahoituspäällikkö Heli Flink ja asiantuntija Anne Alho Business Finlandista. 
 
Katso tapahtuman tallenne:
 

Lue lisää