Siirry sisältöön

16/9

Helsinki 16. - 17.9.2024

Saunakonferenssi

Paikka:
VALO Hotel&Work
Mannerheimintie 109
00280 Helsinki

Rekisteröidy

Lisätietoa

Laura Kopilow
Senior Advisor, Business Finland Japani
laura.kopilow (at) businessfinland.fi

Business Finland järjestää Saunakonferenssin 
16.-17.9.2024 VALO Hotel&Workissa Helsingissä ja kutsuu yrityksenne verkostoitumaan japanilaisen yritysryhmän kanssa.

 • Showroom 17.9.
  Konferenssin ohjelma sisältää paljon tietoa ja oppeja suomalaisesta saunasta japanilaisille yritysvieraille, mutta tärkeässä roolissa on teidän, suomalaisten alan yritysten ja tuotteiden, tunnettuuden lisääminen ja verkottaminen vieraidemme kanssa. Business Finland järjestää jälleen showroom-tapahtuman tiistaina 17.9. klo 9-12, jossa voitte esitellä suomalaista sauna-alan tarjoomaa laajasti japanilaisille vieraille.

Showroom-tila on rajallinen ja alustavan suunnitelman mukaan 12 kiinnostunutta yritystä mahtuu mukaan esittelyyn. Jos kiinnostuneita on enemmän, pyrimme järjestämään myös näille yrityksille mahdollisuuden tulla mukaan.

Hotellin kokoushuone

Järjestämme showroomin ns. tour-muotoisesti. Niille, jotka ovat kolmena viime vuotena osallistuneet Japanissa Business Finlandin showroomeihin, tietävät suunnilleen, miten toimitaan. Valmistelemme yhdessä etukäteen japaninkielisen käsikirjoituksen yrityksestänne ja tuotteistanne. Japanilaiset vieraamme kulkevat yhtenä ryhmänä ja Business Finlandin edustajan Laura Kopilowin opastuksella käyvät läpi kaikki suomalaisyritysten ständit järjestyksessä (tällä varmistetaan, että oikea viesti saadaan perille ja että kaikki yritykset tulevat huomioiduksi).

Pyydämme showroomista kiinnostuneita ilmoittautumaan 17.7.24 mennessä sivun vasemmalla olevasta Rekisteröidy-linkistä.

 • Sauna 16.6.
  Aloitamme konferenssipäivät yhteisellä saunalla maanantaina aamupäivällä VALO-hotellissa.
  Mukaan mahtuu n.10 suomalaisyritystä ilmoittautumisjärjestyksessä ja osallistuminen on omakustanteinen (50e maksettuna paikan päällä). Uimapuku mukaan.

Pyydämme saunomisesta kiinnostuneita ilmoittautumaan 17.7.24 mennessä sivun vasemmalla olevasta Rekisteröidy-linkistä.

 • Lounaat
  Tarjoamme teille mahdollisuuden tulla verkottumaan japanilaisten vieraiden kanssa ja osallistua omakustanteisille lounaille VALO-hotellin ravintolassa sekä 16. että 17.9. klo 12.

Pyydämme lounaista kiinnostuneita ilmoittautumaan 17.7.24 mennessä sivun vasemmalla olevasta Rekisteröidy-linkistä.

Saunakonferenssin aikataulu

Tiedoksi: Konferenssi järjestetään, mikäli japanilaisia osallistujia on minimissään 20. Jos osallistujia ei ole tarpeeksi 17.7. mennessä, saatamme perua tilaisuuden, mutta ilmoitamme tästä erikseen viestillä.

Mikäli joudut peruuttamaan osallistumisesi, se on mahdollista tehdä viimeistään 17.8., jolloin annamme paikan toiselle yritykselle.

Jos on kysymyksiä tai ilmoittautumisaikataulu on kesälomien tms. vuoksi haasteellinen, laitathan viestiä laura.kopilow(at)businessfinland.fi.