Siirry sisältöön

18/10

Virtuaalitilaisuus 18.10.2023

Horisontti Eurooppa Klusteri 4: Avaruus-osion partneroitumistilaisuus

Virtuaalitapaamiset etäyhteyksin.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Lisätietoja

 

PAULI STIGELL
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 4 (Space)
Business Finland
pauli.stigell (at) businessfinland.fi

 

MARKUS RANKKA
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 4 (Space)
Business Finland
markus.rankka (at) businessfinland.fi

Klusteri 4 Avaruus-osiossa (Destinaatio 5) avautuu loka-marraskuussa tusina hakuaihetta, joiden aiheina kvanttigravimetria (satelliitti), satelliittipaikannuksen ja -kaukokartoituksen sovelluksia, satelliittien teknologioita. On aika ryhtyä etsimään potentiaalisia kumppaneita sopivan aiheen löytyessä. Vuoden 2024 haut sulkeutuvat helmikuussa 2024. Aihelistaukseen pääset tutustumaan suomenkielisellä Klusteri 4 -teemasivulla.

Eurooppalainen Klusteri 4 Avaruus-osion partnerihakutilaisuus järjestetään etäyhteyksin ja virtuaalitapaamisia on tarkoitus varata potentiaalisten kumppaniehdokkaiden kanssa ennakkoon tilaisuuden järjestämisessä käytettävän B2Match-partneroitumisalustan kautta.

Mikäli mielit mukaan EU:n rahoittamaan tutkimus- ja innovointiyhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortioita ja valmistelemaan hakemusta, niin käytä tilaisuus hyväksesi! Tee huolella oma profiilisi, tutustu aktiivisesti muiden esittelyihin ja sovi itsellesi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä kansainvälisiä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Komissio järjestää myös Klusteri 4 -infotilaisuuden 11.-12.10. Avaruus on agendalla 12.10. Ilmoittautumislinkin ja tarkemmat tiedot löydät komission tapahtumasivustolta.

Suomessa on tiivis joukko asiantuntijoita neuvomassa kiinnostuneita Horisontti Euroopan hakuihin osallistumisessa ja hakemusten valmistelussa. NCP-asiantuntijoiden yhteystiedot ja muuta infoa löydät suomenkieliseltä Klusteri 4 -teemasivulta.

*NCP = National Contact Point
NCP:t ovat asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet Horisontti Euroopan eri teemoihin ja klustereihin. He osaavat auttaa kiinnostuneita lukemaan työohjelmia sekä valmistautumaan hakuihin ja hakemusten valmisteluun. Suomessa NCP-asiantuntijat työskentelevät Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa.