Siirry sisältöön

16/10

Virtuaalitilaisuus 16.-17.10.2023

Horisontti Eurooppa Klusteri 4: Digital-osion partneroitumistilaisuus

Tarkemmat tiedot löytyvät tapahtumasivulta.

Lisätietoja

MARKUS RANNE
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 4 (Digital)
Business Finland
markus.ranne (at) businessfinland.fi

KATRINE MAHLAMÄKI
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 4 (Digital)
Suomen Akatemia
katrine.mahlamaki (at) aka.fi

Horisontin Klusteri 4 Digital-osiossa (Destinaatiot 3-4,6) on syyskuussa auennut parikymmentä hakuaihetta, joiden budjetti yhteensä on yli 360 miljoonaa euroa! Nyt kannattaa viimeistäänkin tutustua vuoden 2024 työohjelmaan ja ryhtyä etsimään potentiaalisia kumppaneita sopivan aiheen löytyessä. Digital-osion partnerinhakutilaisuus järjestetään etäyhteyksin ja virtuaalitapaamisia on tarkoitus varata potentiaalisten kumppaniehdokkaiden kanssa ennakkoon tilaisuuden järjestämisessä käytettävän B2Match-partneroitumisalustan kautta.

Vuoden 2024 haut sulkeutuvat 19.3.2024. Aihelistaukseen pääset tutustumaan esimerkiksi NCP-asiantuntijoiden* 12.9. pitämän infotilaisuuden esitysmateriaalissa.
Ilmoittautumislinkin ja tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät tilaisuuden tapahtumasivulta. Tee huolella oma profiilisi, tutustu aktiivisesti muiden esittelyihin ja sovi itsellesi tapaamisia. Näin luot itsellesi tärkeitä kansainvälisiä verkostoja ja rakennat tulevaisuuden yhteistyötä.

Suomessa on tiivis joukko asiantuntijoita neuvomassa kiinnostuneita Horisontti Euroopan hakuihin osallistumisessa ja hakemusten valmistelussa. NCP-asiantuntijoiden yhteystiedot ja muuta infoa löydät suomenkieliseltä Klusteri 4 -teemasivulta.

*NCP = National Contact Point
NCP:t ovat asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet Horisontti Euroopan eri teemoihin ja klustereihin. He osaavat auttaa kiinnostuneita lukemaan työohjelmia sekä valmistautumaan hakuihin ja hakemusten valmisteluun. Suomessa NCP-asiantuntijat työskentelevät Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa.