Siirry sisältöön

27/9

Vilna, Liettua 27.9.2023

Horisontti Eurooppa klusterin 4 avaruustilaisuus Liettuan Vilnassa

Tilaisuus järjestetään Liettuan Vilnassa Radisson Collection Astorija -hotellissa klo 8:30-18:00 välillä. 

Ilmoittaudu mukaan

 

Lisätietoja

 

Pauli Stigell
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 4
Business Finland
pauli.stigell (at) businessfinland.fi


Markus Rankka
Horisontti Eurooppa NCP Klusteri 4
Business Finland
markus.rankka (at) businessfinland.fi

Horisontti Euroopan COSMOS4HE-NCP-verkosto ja Innovation Agency Lithuania sekä Euroopan avaruusjärjestö järjestävät Vilnassa avaruusseminaarin ja avaruusaiheiseen puiteohjelmahakuun 2024 liittyvän brockerage- ja pitch-tilaisuuden.

Kannattaa tutustua vuoden 2024 työohjelmaan eli rahoitussuunnitelmaan sekä ryhtyä valmistelemaan hakemusta, jos sopiva haku löytyy. Hakutiivistelmä on suomenkielisellä klusteri 4 -teemasivulta (linkki lopussa).

Uusi haku aukeaa 21.11.2023 ja sulkeutuu 20.2.2024. Haku on tavallista suppeampi: sen aiheina on kaukokartoitusta, kvanttigravimetriaa ja avaruusalusten laiteteknologioita. EUSPA-avaruusviraston oma haku aukeaa 24.10.2023 ja sulkeutuu 14.2.2024. Se kattaa satelliittipaikannusta, kaukokartoitusta ja suojattua satelliittitietoliikennettä.

Ohjelman, ilmoittautumislinkin ja tarkemmat tiedot löydät tapahtumasivustolta

Verkostoidu 27.9. tilaisuudessa

Jos haluat mukaan EU:n rahoittamaan tutkimus- ja innovointiyhteistyöhön ja etsit kumppaneita rakentamaan konsortioita ja valmistelemaan hakemusta, niin käytä hyväksesi tämä tilaisuus! Tee huolella oma profiilisi, tutustu aktiivisesti muiden esittelyihin ja sovi itsellesi tapaamisia.

Rekisteröidy mukaan tilaisuuden sivulla.

Horisontti Euroopan NCP* apunasi

Suomessa on tiivis joukko asiantuntijoita neuvomassa kiinnostuneita Horisontti Euroopan hakuihin osallistumisessa ja hakemusten valmistelussa.
Katso Klusteri 4 -kokonaisuuden NCP-asiantuntijoiden yhteystiedot näiden verkkosivujen Klusteri 4 -teemasivulta. Sivulta löydät myös vuoden 2024 hakujen tiivistelmän.

*NCP = National Contact Point

NCP:t ovat asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet Horisontti Euroopan eri teemoihin ja klustereihin. He osaavat auttaa kiinnostuneita lukemaan työohjelmia sekä valmistautumaan hakuihin ja hakemusten valmisteluun. Suomessa NCP-asiantuntijat työskentelevät Business Finlandissa ja Suomen Akatemiassa.