Siirry sisältöön

18/3

Bryssel 18.-19.3.2024

EU:n innovaatiorahoituksen EIC:n huippukokous 2024

Bryssel, Tour & Taxis

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Millaista rahoitusta ja tukipalveluja Euroopan Innovaationeuvostolla EIC:llä on tarjolla deep tech -yrityksille ja tutkijoille tulevaisuuden teknologioiden kehittämiseen sekä tutkimustulosten kaupallistamiseen ja skaalaamiseen? Osallistu EIC Summit 2024 -huippukokoukseen ja ota selvää!

Tapahtumassa pääset keskustelemaan EU:n innovaatiopolitiikan kehityssuunnista ja haasteista sekä oppimaan ja innostumaan käytännön kokemuksista ja vinkeistä, miten hyödyntää EIC:n rahoitusta. Tässä on oiva mahdollisuus myös verkottumiseen potentiaalisten projektikumppaneiden kanssa.

Huippukokouksen käynnistää yhteinen kick-off-päivä EU:n tutkimus- ja innovaatioviikon kanssa. Toinen päivä on omistettu EIC-rahoituksen työpajoille, ja se on suunnattu ennen kaikkea projektiosallistujille ja rahoituksen hakijoille.

Ilmoittautuminen ja tapahtuman lisätiedot EIC Summit 2024 -sivuilla. Ilmoittautuminen avautuu alkuvuodesta 2024.

Tutustu EIC-rahoitukseen

Euroopan Innovaationeuvosto EIC (European Innovation Council) tarjoaa tukea koko innovaatioketjulle: korkeatasoisesta teknologiatutkimuksesta innovatiivisten teknologiasovellusten hyödyntämiseen sekä pääasiassa pk-yritysten nopeaan skaalaukseen ja kansainvälistämiseen asti. EIC on osa EU:n Horisontti Eurooppa -ohjelman kokonaisuutta.

Suomenkielisiltä EIC-sivuilta voit lukea lisää EIC:n rahoituksesta ja tukipalveluista.