Siirry sisältöön

14/3

Virtuaalitilaisuus 9.00-10.00

Horisontti Euroopan DESCA-konsortiosopimusmalli 2.0

Teams-tilaisuus

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

 

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoja

Liisa Ewart
Horizon Europe Legal NCP

liisa.ewart (at) businessfinland.fi

Käytetyin malli Horisontti Eurooppa -projektien yhteistyösopimukseksi on DESCA-konsortiosopimusmalli. Sen uusi päivitetty versio, joka sisältää uudet lump sum -osiot, julkaistiin 6.2.2024. 

Konsortiosopimus on osallistujien keskinäinen sopimus, jossa määritellään muun muassa yhteistyöprojektin käytännön hallinto sekä avustuksensaajien keskinäiset oikeudet ja vastuut.

Lump sum -kertakorvausmallin käyttö lisääntyy kovaa vauhtia Horisontti Euroopassa. Mitä uutuuksia lump sum on tuonut DESCA-malliin ja miten niitä olisi hyvä käyttää?

Aiheesta alustavat Business Finlandin Legal&Financial *NCP:t Liisa Ewart ja Sari Federley.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi päivän aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin. 

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!
Liisa & Sari

*NCP, National Contact Point on Horisontti Eurooppa -ohjelman asiantuntija, joka auttaa sinua perehtymään ohjelman osallistumismahdollisuuksiin. Asiantuntijoiden palvelut ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. He käsittelevät tietojasi luottamuksella ja toimivat ilman eturistiriitaa.