Siirry sisältöön

29/2

Helsinki 8.30-14.00

Seminaari: EU:n ilmastotavoitteet vuodelle 2040 – vihreän siirtymän vauhdittaminen matkalla kohti ilmastoneutraaliutta vuoteen 2050 mennessä

Helsinki Congress Paasitorni tai osallistuminen etäyhteyksin


Ilmoittaudu 16.2.2024 mennessä

Lisätiedot ja ilmoittautuminenEuroopan komission Suomen-edustusto järjestää ilmastoaiheisen seminaarin, jossa keskustellaan helmikuun alussa annetusta ilmastotavoitteita koskevasta komission tiedonannosta ja sen merkityksestä Suomen ilmastopolitiikalle.

Seminaarin pääpuhujina ovat komission ilmastotoimien pääosaston edustaja ja Suomen ilmastopaneelin uusi puheenjohtaja Jyri Seppälä. Kolmessa paneelikeskustelussa pureudutaan ilmastopolitiikan yhteiskunnallisesta ja teknisestä näkökulmasta EU:n päästökauppaan ja vuoden 2050 ilmastoneutraaliustavoitteeseen sekä energiapolitiikkaan, maan- ja metsienkäytön (ns. Land Use, Land-Use Change and Forestry LULUCF) ilmastovaikutuksiin sekä osaamiseen ja reiluun siirtymään.

Osallistuminen on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille, mutta ilmoittautuminen vaaditaan. Osallistua voit joko paikan päällä Helsingissä Congress Paasitornissa tai voit seurata seminaaria etäyhteyden kautta.