Siirry sisältöön
Uutinen 16.06.2021

Haut aukeavat − miljardien mahdollisuuksia Horisontissa nyt!

Horisontti Eurooppa -ohjelman työohjelmat on nyt julkaistu! Tämä tarkoittaa sitä, että iso määrä konsortiohakuja aukeaa vihdoinkin. Jo tänä vuonna on haettavana reilut 10 miljardia euroa korkealaatuisille tutkimus- ja innovaatioprojekteille.

Iso määrä Horisontti Eurooppa -ohjelman konsortiohakuja aukeaa juhannusviikolla, nyt kun komissio on saanut valmiiksi ohjelman ensimmäiset työohjelmat. Työohjelmista löydät kaiken hakemiseen tarvittavan tiedon. Haut ja työohjelmat löytyvät komission Funding & Tenders -osallistujaportaalista.

Hanki lisätietoja ja ole aktiivinen

Jos vielä mielit mukaan vuoden 2021 hakuihin etkä ole tutustunut työohjelmien sisältöön jo niiden luonnosvaiheessa, sinun on toimittava nopeasti. Vielä voit päästä mukaan eri puolella Eurooppaa parhaillaan koottaviin konsortioihin. Komissio yhteistyökumppaneineen järjestää useita temaattisia hakuinfoja ja verkottumistilaisuuksia, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua, jos Horisontin haut kiinnostavat. Haku- ja verkottumistilaisuuksien tiedot löydät helposti suomenkieliseltä Horisontti Eurooppa -sivustolta.

Nyt katse tiukasti Horisonttiin! Apua on tarjolla 

Ole aktiivinen ja ota vastaan kaikki apu, mikä on tarjolla. Kansalliset julkiset neuvontapalvelut tarjoavat kaikille avointa, maksutonta neuvontaa ja sparrausta Horisontti Euroopasta. 

Ota yhteyttä Horisontti Eurooppa -asiantuntijoihin