Siirry sisältöön

Developing Markets 
Platform

Ratkaisuja maailman kehityshaasteisiin

Developing Markets Platform (entinen BEAM-ohjelma) auttaa suomalaisia yrityksiä ja niiden kumppaneita edistämään kestävän kehityksen mukaista liiketoimintaa sekä hyödyntämään globaalia kehitysrahoitusta.

Kiinnostaako kehittyvät markkinat? Tilaa Developing Markets -uutiskirjeemme ja pysy perillä kehittyvien markkinoiden mahdollisuuksista sekä Business Finlandin palveluista ja tapahtumista. Uutiskirje on englanninkielinen.

Kuvaus

Kehittyvät markkinat etenkin Afrikassa ja Aasiassa kasvavat huomattavasti perinteisiä markkinoita nopeammin. Kehityspankit ja YK investoivat suuria summia rahaa kehittyviin markkinoihin. Suomella on teknologiaa, osaamista ja hyvä maine: me voimme olla mukana kehittämässä kestäviä ja skaalautuvia ratkaisuja kehittyvien markkinoiden tarpeisiin.

Developing Markets Platform (ennen BEAM-ohjelma) tarjoaa palveluita yhdessä Ulkoministeriön, Finnpartnershipin ja muiden partnereiden kanssa. Me autamme suomalaisia yrityksiä ja niiden kumppaneita pääsemään kehittyville markkinoille ja ottamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi liiketoimintaansa.

Tarjoamme tietoa, neuvontaa, kontakteja ja projektirahoitusta kehittyviin markkinoihin liittyen.

  • Rahoitamme projekteja, jotka tähtäävät uusiin, skaalautuviin ja kestäviin ratkaisuihin yhdessä paikallisten kumppanien kanssa. Tarjoamme rahoituksen ohella sparrausta ja kontakteja.
  • Autamme yrityksiä tunnistamaan reittejä kansainvälisten kehitysrahoittajien tarjoamiin mahdollisuuksiin kehittyvillä markkinoilla.
  • Tarjoamme tietoa ja kontakteja YK:n hankinnoista. Keskitymme pääasiassa humanitääriseen kriisiliiketoimintaan.
  • Teemme yhteistyötä muiden Business Finland -teemojen (bio- ja kiertotalous, cleanteach ja digitalisaatio) kanssa tunnistaaksemme kehittyvien markkinoiden mahdollisuuksia.

Kohderyhmät

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat yritykset sekä heidän tutkimuskumppaninsa ja kolmannen sektorin kumppaninsa. Voimme yhdessä Finnpartnershipin kanssa rahoittaa kansalaisjärjestöjä. Asiakkaamme toimivat pääasiassa näillä toimialoilla: digitalisaatio, bio- ja kiertotalous sekä cleantech. 

Kohdemarkkinat

Pääkohdemarkkinat

  • Saharan eteläpuolinen Afrikka
  • Intia
  • Vietnam
  • Indonesia

Muut kohdemarkkinat

  • Kehittyvät markkinat, jotka voivat saada YK:n kehitysavustusta

Tule mukaan

Rahoitusasioissa kannattaa olla yhteydessä alla mainittuihin henkilöihin ennen hakemusten viimeistelyä. Hakemuksiin on liitettävä innovaatio- ja tutkimushankkeiden kehitysvaikutuksia kartoittava lomake, johon voit tutustua täällä.

Jos olet vielä etsimässä kohdemarkkinaasi tai kaipaat tukea yrityksesi liiketoiminnan yhteensovittamiseen kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa, osallistu Finnpartnershipin kanssa yhteistyössä järjestettävään hakemustyöpajaan.

Tilaa uutiskirje, niin saat heti tiedon tulevista tapahtumistamme ja kuulet uusista mahdollisuuksista kehittyvillä markkinoilla.

Ota yhteyttä

Innovaatiorahoitus, Head
Christopher Palmberg
+358 50 5577 966
Monenvälinen kehitysyhteistyörahoitus
Kiira Kärkkäinen
+358 29 505 5000
Humanitäärinen kriisiliiketoiminta
Marjukka Holopainen-Rainio
+358 50 571 0038
YK-hankinnat
Philip Bank
+45 2054 9892