Siirry sisältöön

Tehtävänä SUOMI

Suomi tarvitsee maailmanluokan innovaatioita. Tähän me puolestamme tarvitsemme sinua.

Olemme kiinnostuneita sinusta. Haluamme tarjota sinulle erinomaisen hakijakokemuksen.  

Kun olet lähettänyt meille hakemuksen, saat automaattisen vahvistuksen. Olemme ensimmäisen kerran yhteydessä sinuun hakuajan päätyttyä ja kerromme tarkemman aikataulun rekrytoinnille. Pidämme sinut ajan tasalla matkan varrella.

Business Finland jakautuu Innovaatiorahoituskeskus Business Finlandiin (virasto) ja Business Finland osakeyhtiöön. Tästä syystä meillä on kaksi erillistä hakuportaalia. Viraston tehtäviin haetaan Valtiolle.fi kautta.

Periaatteidemme mukaisesti avaamme tehtävämme julkiseen hakuun ja toivomme saavamme hakemukset suoraan avoinna oleviin tehtäviin.   

Avoimet työpaikat

Rekrytointien tietosuojaseloste (pdf)

Business Finlandin tulee toimia puolueettomasti ja uskottavasti. Tietyt tehtävät voivat muodostaa esteen Business Finlandin tehtävissä toimimiselle.

Tutustu tarkemmin Business Finlandin sidonnaisuuslinjauksiin (pdf)

 

Vielä kaksi määräaikaista trainee-tehtävää Business Finlandilla loppuvuodeksi 2021

Haluatko sinä olla mukana viemässä Suomea maailmankartalle, nähdä eturivistä suomalaisen liike-elämän kehitystä ja olla mukana luomassa maailmanluokan menestystarinoita?

Business Finland rakentaa Suomesta maailman vetovoimaisinta ja kilpailukykyisintä innovaatioympäristöä, jossa yritysten on hyvä kasvaa, uudistua ja menestyä. He tarjoavat rahoitusta ja apua suomalaisille eri kokoluokan yrityksille, jotta yritykset voivat kasvaa ja kehittää innovaatioistaan kansainvälisiä menestystarinoita.

Innolla. Isosti. Yhdessä. Sisulla.

Business Finlandilla olet eturivissä näkemässä koko elinkeinoelämän kirjon. Pääset konkreettisesti edesauttamaan suomalaisten yritysten kehittymistä ja kasvua ja siellä opit, mitä yrityksiltä vaaditaan innovaatioiden luomiseen ja kansainvälisen menestyksen rakentamiseen. Tekemälläsi työllä on suora vaikutus Suomen tulevaisuudelle.

Business Finlandissa työskentelee yli 600 asiantuntijaa eri toimialoilta. Oli kyse sitten biotaloudesta, cleantechistä, terveys- ja hyvinvointialueesta tai vaikkapa tekoälystä, Business Finlandista löytyy osaajia ja asiantuntijoita. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ja monikulttuurisessa työyhteisössä ja oppimaan uutta omien alojensa asiantuntijoilta.

Haluatko sinä olla mukana viemässä Suomea maailmankartalle ja olla ohjaamassa suomalaisia yrityksiä kiihdytyskaistalle kohti kansainvälistä menestystä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus.

Haemme traineita määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 1.8.-31.12.2021.

Lue lisää tehtävistä ja hae 20.6. mennessä, niin voit olla mukana tekemässä työtä Suomen tulevaisuuden eteen. Hakua hoitaa aTalent ja löydät kaikki avoimet trainee-tehtävät heidän sivulta.

Avoimet tehtävät aTalentin sivulla