Siirry sisältöön

18/1

virtuaalitilaisuus 9.00-10.00

Horisontin aamukahvit: EP PerMed -kumppanuusohjelma

Teams-webinaari 

Ilmoittautuminen

Lisätietoja


Sampo Sammalisto
Horisontti Eurooppa NCP, Terveys-klusteri
Business Finland
sampo.sammalisto (at) businessfinland.fi

Horisontin aamukahvitilaisuudet kokoavat EU-asiantuntijoita, rahoituksen hakijoita ja projektiosallistujia ajankohtaisten teemojen ääreen.

Tällä kertaa tutustumme uunituoreeseen yhteisrahoitteiseen terveysalan kumppanuuteen The European Partnership for Personalised Medicine (EP PerMed). Käymme läpi miten kumppanuus toimii, millaista rahoitusta on tarjolla ja vastaamme yleisön kysymyksiin.

Tammikuussa avautuvan ensimmäisen haun "Identification or Validation of Targets for Personalised Medicine Approaches (PMTargets)" ennakkomateriaaleihin, voi tutustua kumppanuuden hakusivuilla.

Keskustelua alustavat Senior Advisor Sampo Sammalisto & Norma Jäppinen Business Finlandista ja tiedeasiantuntija Rita Rinnankoski-Tuikka Suomen Akatemiasta.

Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme sinua esittämään kysymyksesi tai jakamaan omat huomiosi keskusteltavasta aiheesta. Näin varmistat, että sinua kiinnostavat ja koskettavat asiat nousevat esiin keskustelujen aikana.

Emme nauhoita aamukahvien keskusteluja, joten kannattaa tulla linjoille mukaan! Tilaisuus on suomenkielinen, mutta voit kysyä meiltä myös englanniksi.

Tervetuloa mukaan!