Siirry sisältöön
Uutinen 12.01.2021

Nyt sitä saa: tietoa Horisontti Euroopasta suomeksi

Keväällä 2021 käynnistyvä Horisontti Eurooppa -ohjelma on EU:n kaikkien aikojen suurin panostus tutkimuksen ja innovoinnin rahoittamiseen Euroopassa. Seuraavien seitsemän vuoden ajan ohjelmasta rahoitetaan tutkimus- ja innovaatioprojekteja kaikkiaan 95 miljardilla eurolla. Ole ensimmäisten joukossa ja ota kaikki hyöty irti ohjelmasta! Suomenkielinen tietopaketti löytyy nyt osoitteesta www.horisonttieurooppa.fi.

Horisontti Eurooppa -ohjelmasta rahoitetaan yritysten tuotekehitystä, innovaatioiden skaalausta ja kansainvälistä kasvua sekä tutkijoiden huippututkimusta, koulutusta ja kansainvälistä liikkuvuutta. Näin EU haluaa Eurooppaan uutta tietoa, osaamista ja osaajia; uusia palveluita, tuotteita ja prosesseja sekä innovatiivisia liiketoimintaideoita, niiden jalostamista ja skaalaamista. Ohjelmasta voivat hakea rahoitusta esim. yritykset, korkeakoulut, tutkimuslaitokset sekä julkisen ja kolmannen sektorin toimijat.

Horisontti Eurooppa -ohjelman kansallinen yhteystoimisto − EU:n tutkimus- ja innovaatio-ohjelmat EUTI − toimii Business Finlandissa. EUTI tarjoaa maksuttomia palveluja kaikille EU-rahoituksesta kiinnostuneille ja EU-projekteja toteuttaville suomalaisille toimijoille.

Tutustu Horisontti Euroopan tarjontaan ja ota yhteyttä:
http://www.horisonttieurooppa.fi/