Siirry sisältöön
Uutinen 18.10.2023

Pidä itsesi EU-kartalla vuonna 2023!

EU:n TKI-ohjelmien infotilaisuuksia ja koulutuksia on tiedossa Suomessa runsaasti myös syksylle ja loppuvuodelle 2023. Kaikki nämä kansalliset tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoinna kaikille kiinnostuneille.

Tiedossa on myös ajankohtaiskatsauksia Horisontti- ja EU-aamukahveilla, jolloin voit keskustella asiantuntijoiden kanssa EU-ohjelmien ajankohtaisista teemoista. Aamukahvit keitämme kerran kuussa torstaisin.

Tutustu tuleviin tapahtumiin alla ja seuraa ilmoitteluamme Horisontti-sivuilla tapahtumalistauksessa sekä somekanavillamme Twitterissä @Eutifi ja @EUrahoitus sekä LinkedInissä HorisonttiEU-ryhmä ja EUrahoitusneuvonta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Tilaisuuksia järjestävät Business Finlandissa Horisontti Eurooppa -ohjelman kansallisen yhteystoimisto EUTIn ja EU-rahoitusneuvonnan asiantuntijat sekä Horisontti Eurooppa -ohjelmalle nimetyt teemakohtaiset yhteyshenkilöt eli NCP:t. Kerro meille, mistä sinä haluaisit lisätietoa tai koulutusta. Yhteystietomme löydät Horisontti Eurooppa -sivustolta Miten voimme auttaa -osiosta sekä EU-rahoitusneuvonta-sivustolta.

 


Horisontti Eurooppa: Kurkistuksia tulevaan missiotyöohjelmaan
24.11.2023, 12.00-14.00

ERC & EIC: Crossing the gap from basic research to innovations
28.11.2023, 11.00 - 12.30

Horisontti Eurooppa: Mitä kuuluu kumppanuusohjelmille, vol. 2?
11.12.2023, 14.00-15.30

Katso aiempien infojen tallenteita

Elintarvikkeet, biotalous, luonnonvarat, maatalous ja ympäristö (Klusteri 6) -infotilaisuus 

Kulttuuri, luovuus ja osallisuutta edistävä yhteiskunta (Klusteri 2)

EUTI kouluttaa: Hakemusvaiheen budjetointi

EUTI kouluttaa: Sopimukset Horisontissa

Yllä esimerkkejä

Katso kaikki aiempien tilaisuuksien tallenteet